mandag 1. mars 2010

Se hva jeg har klart!

Her skrev jeg så kjekt at jeg skulle strikke og tove en veske, med utgangspunkt i denne oppskriften. Dette ble resultatet. Kanskje litt vel barnslig å skryte hemningsløst av denne rare og skakke veska her, men når man er totalt hjelpeløs innen det meste som heter håndarbeid, må jeg bare...

Det verste er at jeg - fryktelig inspirert av Groskro sin blogg hvor hun for en stund tilbake la ut link til denne oppskriften - i dag har kjøpt garn til en lue som forhåpentligvis kommer itl å ligne den Line Andersen i NRK-sporten har... Uffameg. Nå har jeg jammen fått enda større fallhøyde. Kanskje lua blir ferdig før jul en gang, hvem vet?

5 kommentarer:

  1. Hva har man vel ikke en blogg til? Det er blandt annet for å kunne skryte litt og vise frem. Og særlig når man har overgått seg selv, er det moro. Har noen hemmelige strikkeplaner jeg også - er jo så mye fint!

    SvarSlett
  2. Jeg glemte å skrive at jeg synes veska var kjempefin!!! Synes ikke den var verken rar eller skakk jeg! :)

    SvarSlett
  3. Så fin veska ble!! Der har du gjort en god jobb, nå gleder jeg meg til å se lua. Den er lett å strikke, siden det bare er rett og vrang! :-)

    SvarSlett
  4. Så fin - før du veit ordet av det så er du hekta :)

    SvarSlett
  5. Hallo. Jeg fikk tips om bloggen din fra en bokvenn - og det er ikke noe i veien med strikkekunnskapene dine.
    Kan du strikke rett og vrang så kan du strikke lineluen min også. Om du skulle stå fast i noe så bare send meg en mail eller gi meg et hinst så skal jeg lose deg frem til en ferdig lue.
    Mange takk for at du linker tilbake til meg og ha en fin kveld videre.
    mange hilsner Lille Rosin

    SvarSlett

Det er veldig hyggelig hvis du legger igjen en kommentar!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...