fredag 25. september 2009

Høstferie!

Jeg har nå tatt høstferie, og sammen med litt avspasering og avdelingsbytter har jeg nå to sammenhengende uker fri fra jobben. Deilig! Jeg skal kose meg! Gleder meg til å være masse sammen med ungene og håper å få tatt noen turer i skog og mark for å se på alle de vakre fargene som er nå. Det er vel heller ikke så dumt å bruke litt av fridagene til å få ryddet og vasket litt i heimen, tenker jeg... Samtidig skal jeg lese masse (selvsagt!), og jeg regner med at det går rimelig fort å lese ferdig den siste Jo Nesbø-boka som er svært vanskelig å legge fra seg (ja - jeg synes den foreløpig er like bra som de andre!), men jeg har også en Håkan Nesser-bok som bare ligger og venter på at jeg skal lese den... En kopp te, et pledd og en bok; toppen!

Forresten; det begynner å bli mange lenker på Bokbloggene nå! Mange flinke folk som skriver om bøker - man finner dem bare man leter litt rundt på nettet. Stikk innom siden og se om du finner noen nye boktips du også!

1 kommentar:

  1. Høstferie her også. Pleddet er på plass, men akkurat nå er boken erstattet av macen. Må lese litt blogg også:-) Fortsatt fin ferie!

    SvarSlett

Det er veldig hyggelig hvis du legger igjen en kommentar!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...