onsdag 11. november 2009

ABC i ord og bilder - G
Rakk det såvidt denne gangen! G må rett og slett stå for Grue, som er kommunen i Hedmark hvor jeg vokste opp. Her representert ved et par utsiktsbilder fra gården der mamma og pappa fortsatt bor. Hit reiser jeg når jeg virkelig skal hemmatt!

Flere ord og bilder finner du her!

6 kommentarer:

 1. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 2. Jeg oppdaget flere skrivefeil etter jeg postet.. så jeg forsøker meg igjen. Det jeg sa er at her kunne du trygt brukt fargen Grønn for G også. For her var det utrolig friskt og flott i grønt. Skjønner godt at du må hjem hit.

  SvarSlett
 3. Det virket så velkjent da jeg så på bildene. Jeg tenkte først at åhhhh Toten, men det blir vel som å banne i kirken for deg det!! Men om dere krangler om rett eller feil side av Mjøsa, så er det nå ikke så langt unna da! Jeg har vært mye på Toten og naturen er lik for meg - og så annerledes enn det jeg er vant med her på Vestlandet. Jeg husker da jeg var mindre og kom på sommerferie til Kapp. For en som er vant til å bo nede mellom fjell og kom til "åpne landskap", var første inntrykket at himmelen var så mye større over hos dere!
  Flott G innlegg:)

  SvarSlett
 4. Seeee de bildene...
  nesten til å få "gapaslepp" - så vakkert

  SvarSlett
 5. åååhhh... guri! Nå savner jeg sommer'n kjenner jeg.
  Elsker sånne dager hvor skyene forteller eventyr ;)

  SvarSlett
 6. Grønt og fint på Grue. Ser ut til å være en deilig plass!
  Ha en riktig fin dag

  SvarSlett

Det er veldig hyggelig hvis du legger igjen en kommentar!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...