lørdag 27. februar 2010

Leena Lehtolainen - "Kobberhjertet"

Omtale fra capris.no:
Maria Kallio vikarierer for lensmannen i sin egen hjemby, Arrby, en tidligere industriby hvor man nå forsøker å satse på turisme. I den forbindelse blir det bestemt at den gamle kobbergruva skal gjenåpnes som museum. Dagen etter åpningsfesten blir imidlertid en kvinnelig billedkunster funnet drept på gruveområdet, og Maria må ta saken. Dette er første bok i serien om politietterforskeren Maria Kallio.
Leena Lehtolainen er en finsk krimforfatter som har stor suksess både i hjemlandet og flere andre land i Europa. Hadde egentlig gledet meg veldig til å lese denne boka, men falt av lasset stadig oftere, boka fenget meg liksom ikke. Syntes det stadig dukket opp flere og flere personer som jeg ikke klarte å holde rede på... Men det kan jo like gjerne skyldes at jeg begynte å lese midt under OL... Derfor legger jeg boka vekk nå, og gir den heller en ny sjanse senere.

1 kommentar:

  1. Jeg synes det er spændende at finnerne er ved at komme med på den nordiske krimi-trend. Og plottet lyder da tilforladeligt nok.

    Håber den bliver bedre anden gang :-)

    SvarSlett

Det er veldig hyggelig hvis du legger igjen en kommentar!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...