onsdag 31. mars 2010

God påske!

Mann og barn har reist på en liten påskeferie, mens jeg skal jobbe i dag og i morgen. Slik er det å jobbe turnus - men alle i familien er grunnen vant til det, at jeg jeg jobber litt odde tider. Det finnes jo fordeler og ulemper med det meste. Men har jeg tenkt å få lest ferdig "Drømmenes land" av Vidar Sundstøl. Har begynt å lese den litt på måfå, nærmest - hadde aldri hørt om forfatteren engang. Men boka er bra! Handlingen er fra Minnesota, med både krim og masse historiske fakta fra det "norske" Amerika samtidig. Perfekt i mine øyne! Anmeldelse kommer etterhvert!

Har dere forresten vært innom Bokbloggene i det siste? Nå i påsken er det kanskje mulig å få tid til å ta en titt på alle de spennende bloggene som finnes der ute!

3 kommentarer:

  1. Önskar dig en god påsk - trots jobb..

    SvarSlett
  2. Jobb + lesing, i mine ører klinger det positivt i den forstand at det bare trenger å være to tanker i hodet. Enkelt og oversiktlig... Men kanskje nok stress på jobben din da. Kos deg alene og etterhvert i kompaniskap med familien, og den ene kyllingen som kanskje også har fått kompaniskap? God påske!

    SvarSlett
  3. God jobbepåske til deg også. Håper du får slappa litt av innimellom, då.

    SvarSlett

Det er veldig hyggelig hvis du legger igjen en kommentar!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...