lørdag 8. januar 2011

Foreløpige leseplaner

Jeg har ikke tenkt å være med på noen leseutfordringer i år - det er min første plan. Følge med kan jeg jo gjøre, for det kan dukke opp tips om bøker jeg ikke hadde anelse om at fantes engang.

Så skal jeg ta meg sammen og forsøke å lese de bøkene jeg har liggende før jeg anskaffer flere. "Seierherrene" av Roy Jacobsen holder jeg på med, men jeg må innrømme at det går trått. Usannsynlig trått. Får se hvor lenge jeg orker å holde på. Kanskje boka blir bedre snart? Deretter er det disse som sannsynligvis skal til pers etterhvert - anskaffet via bokhandel, Bookcrossing eller bibliotek:

"En dåre fri" av Beate Grimsrud (jeg er nestemann på bibliotekslista!)
"Wolf hall" av Hilary Mantel
"Mørk ild" av C.J. Sansom
"Gravkammer" av Kate Mosse
"Sirkelens ende" av Tom Egeland

Ja, og jeg skrev jo her om tre nye bøker som snart dukker opp også. Ergo har jeg nok å lese på, og mange anmeldelser å komme med sånn etterhvert.

Jeg må innrømme at jeg har kjøpt en bok i dag, men den handler til mitt forsvar om yoga. Min fantastiske svigerinne snakker varmt om at yoga er bra for nakken hennes, og etter å ha prøvd yoga på Elixia fikk jeg lyst til å prøve det hjemme også. Kanskje det hjelper på min nakke og mine skuldre også (sitat fra hun svorske som masserte ryggen og nakken min på spa: "...men du är ju helt stiv helt från höften och upp i nacken!"). Man skal jo bli så lugn i kropp og sjel, og det må vel være noe for meg etter den smellen jeg gikk på før jul...

4 kommentarer:

 1. Eg skal også lese "En dåre fri". Eg såg intervju med Beate Grimsrud på Dagsrevyen her om dagen, og fekk endå meir lyst til å lese ho.

  SvarSlett
 2. Hei :) Har du lest eller hørt om den boken som heter noe med "paninikontrakten" eller noe? Jeg leter over alt etter den, men finner ikke ut hva den heter :S
  Takk!

  SvarSlett
 3. Gled deg til En dåre fri. Det er en bok som virkelig er verdt å lese. Gleder meg til å lese hva du synes om den, når du har fått lest den :-)

  SvarSlett
 4. Jeg har også tenkt og lese en dåre fri. Men vil lese den på norsk så kjøper den neste gang jeg er hjemme! Yoga er så deilig for kroppen. Jeg har trent det i nesten to år nå og ikke bare er jeg mykere men synes det er mye lettere nå og slappe av og bare være. :) Har faktisk ikke prøvd det hjemme så gleder meg til å lese om hvordan det går for deg.

  SvarSlett

Det er veldig hyggelig hvis du legger igjen en kommentar!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...