onsdag 13. april 2011

Hva blir påskelektyren i år?

Har du funnet noe bra? Jeg holder på med Knut Lindhs "Blodsbrødre" (må ha med noe spennende på nattevakt) mens jeg fremdeles leser Alison Weirs "The lady in the tower - the fall of Anne Boleyn" her hjemme (lurer på om jeg noen gang blir ferdig med den?). Deretter får vi se. Vi skal flytte om et par måneder, og ved siden av jobbing blir det nok endel pakking og rydding i påsken, for å klargjøre til takstmann, fotografering osv. Men noe lesing må det gå an å få tid til, håper jeg.

4 kommentarer:

 1. Driv på med Jordens barn-serien eg.. Veit ikkje heilt om det akkurat blir rekna som kvalitetslitteratur, men kjøpte serien på salg, trengte noko lesning som varte ei stund;)

  SvarSlett
 2. Jeg fikk Sofi Oksanens "Utrenskning" til bursdagen min, og den skal leses, i tillegg tiol en bok jeg har lånt av Mettemor som heter "La stå" av Ingvild H Risøy. Det er en novelle samling :-)

  SvarSlett
 3. Jeg skal lese Et annat liv av Per Olov Enquist. Og litt fantasy. En krim? Tja...vet ikke om jeg har noen stående faktisk. God påske!

  SvarSlett
 4. Jeg har lest bare to krimbøker i mitt liv. No nylig lest jeg Myren av Arnaldur Indridason. Men jeg likte den så godt at jeg har planer å lese flere bøker av han i Påske. Har reservert Fjellet og Gravstille på biblioteket hjemme.

  SvarSlett

Det er veldig hyggelig hvis du legger igjen en kommentar!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...