onsdag 11. mai 2011

Hurra for meg!

I dag fyller jeg nemlig 37 år. Eller min niende 29-årsdag, om du vil. Egentlig er det deilig å bli eldre, føle seg tryggere og sikrere, selv om det selvsagt er enkelte dager hvor sola ikke skinner like sterkt. Men åh, jeg er bare så glad jeg ikke er 20 år lengre! Bare for å ha sagt det, liksom. Å lese på VG nett om 20-åringer som opererer kjeven, gjør meg bare trist. Fysikken min kunne sikkert vært bedre, det er ikke det. Å komme seg opp fra senga i morgen etter å ha gjort håndballcomeback i dag kan bli vondt. Veldig vondt. Men det er verdt det. Å spille på mammalaget mot jenter-98 var bare kjempegøy. Så - alt i alt en suveren bursdag, selv om bursdagskaken var en Ballerina-kjeks...

10 kommentarer:

 1. Hurra! Gratulerer så mye med dagen.
  Klem Tonje

  SvarSlett
 2. Hurra! Og gratulerer med dagen!!

  SvarSlett
 3. Gratulerer med dagen! Måtte du få mange fine leseår! ;-)

  SvarSlett
 4. Min lille håpefulle (nå konfirmant) lærte å telle. Tjueåtte, tjueni, tjueti, tjue-elleve... Slik som jeg ser det er du da KUN... tjue-sytten! Ingen alder på en klokke det! Grattis med dagen :-)

  SvarSlett
 5. Gratulerer med dagen :)Håper du har hatt en super dag!

  SvarSlett
 6. Gratulerer så mye med dagen som var, Anita! Håper du ikke er alt for støl når du våker :)

  SvarSlett
 7. Hurra for deg en dag på etterskudd :) Alltids en unnskyldning for å spise mer bursdagskake :) (uhm... kjeks)

  SvarSlett
 8. Gratulerer med gårsdagen :-)

  SvarSlett
 9. Gratulerer med dagen som var! Kjenner meg igjen i det du skriver =) Selv er jeg tjue-femten og kunne sikkert ha ønsket meg å være "bare" 15, men da måtte jeg fått med meg alle erfaringene mine. Det hadde vært gøy! Ingen forpliktelser, ingen ansvar ( og ingen bil, ingen penger.. hm.. ) Er nok fornøyd med å være tjue-femten allikevel!

  SvarSlett

Det er veldig hyggelig hvis du legger igjen en kommentar!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...