fredag 28. august 2009

Prinsippfast - jeg..?

Siden jeg kjøper bøker mest hos Play og Capris bestemte jeg meg i går for å melde meg ut av Bokklubben Nye Bøker. Medlemsskapet mitt har de siste årene bestått i at jeg får en epost om ei ny bok, deretter logger jeg meg inn og avbestiller boka. Som sagt så gjort; jeg klikker på at jeg ønsker å avslutte medlemsskapet, men havner da på en side der de vil "overtale meg til å være medlem et år til", dette ved hjelp av et gavekort på 300 kroner. Det klarer jo ikke jeg å motstå, og takket ja til det... Prinsippfast - jeg...? Nå har jeg brukt gavekortet til å bestille Hanne-Vibeke Holsts "Kronprinsessen" og "Kongemordet", samt Khaled Hosseinis "Tusen strålende soler". Tilsammen kroner 0,-. De kommer i posten om ikke så lenge. Så da har jeg flere bøker å kose meg med utover høsten...

4 kommentarer:

 1. Ha-ha, ja vi lar oss rive med... ;-) Kan jo ikke si vi blir lurt heller, tastene trykkes på alldeles frivillig. Men med to gratis bøker er det kanskje verdt jobben med å logge inn og avbestille i ett år til. :)

  SvarSlett
 2. Det er til og med tre bøker...

  SvarSlett
 3. Gavekort på 300 kr...?? Da hadde jeg latt meg overtale jeg også :-) Har forøvrig lest Tusen strålende soler - en veldig bra bok!

  SvarSlett
 4. Tror jeg ville har gjort det samme selv også!

  SvarSlett

Det er veldig hyggelig hvis du legger igjen en kommentar!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...