tirsdag 29. september 2009

ABC i ord og bilder: AFant denne bokstavleken hos Petunia via bloggen til Dorte og fikk lyst til å være med! For meg måtte det bli A for Abba - med to døtre som kan nesten alle sangene fra Mamma Mia utenat og gjerne synger dem høyt og tydelig, var det liksom åpenbart...

4 kommentarer:

 1. Så kjekt du blir med på ABC i ord og bilder! Velkommen!!!
  Abba Er jo A over alle A'er. Det syntes i alle fall jeg da jeg var liten. Jeg hadde alle LP og singlene deres og jeg tror de ligger på loftet enda. Jeg heklet sjal som jeg solgte for å kunne kjøpe meg den nye LP når den kom!
  Men jeg har ikke hengt meg på Mamma Mia bølgen. Har faktisk ikke sett filmen. Litt usikker om jeg vil, men fra å ikke ville se den til å ha kommet dit hen at jeg burde kanskje se den for å si/uttale meg om den er så bra som folk vil ha det til.
  Jeg vet i alle fall det at jeg kommer til å kunne synge med på alle sangene:)

  SvarSlett
 2. mammamia er jo ett gullkorn av en film, ufattelig at de har fått til en så bra handling basert på et knippe sanger :)
  Skikkelig parymusikk er det også, en par stykken om gangen iallefall :)

  SvarSlett
 3. Abba: åh, hvor er det fint :D
  Og det er så dejligt at blive efterlignet, mange tak!

  SvarSlett
 4. Abba har klart å lage noe som treffer generasjon etter generasjon, -det imponerer meg! Så fin blogg du har! Vi har faktisk Jo Nesbø liggende på bordet her.... Så du var i gang med den siste.

  SvarSlett

Det er veldig hyggelig hvis du legger igjen en kommentar!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...