onsdag 21. oktober 2009

Kaldt!

Vel, som mange kanskje har fått med seg, trives jeg best når jeg føler at sola virkelig varmer. Jeg må med et sukk atter en gang konstatere at det går mot vinter. Nå er det sånn kaldt og rått ute, og for meg er egentlig dette tyngste tida, når alt er rått og kaldt, gjerne ispedd litt tåke... For uansett hvor mye jeg banner og sverter over at jeg må måke fram bilen fra snøhaugen når jeg skal reise på jobb, er det jo tross alt litt triveligere når alt er hvitt ute. Derav bildet, som er tatt på en skitur en nyyyydelig vinterdag på nyåret en gang, og et møte med meg selv i døra... I dag har jeg også prøvd å trøste meg selv med noen søte stjerner på pekeren på bloggen, som jeg fant her, via den fine bloggen Tingenes tilstand.

Nå; Hjemkomst av skolebarn, husarbeid etc, etc, deretter nattevakt, der jeg forhåpentligvis kan få lest ferdig om "The white queen". Ha en fortsatt fin dag, alle som måtte kikke inom her!

2 kommentarer:

  1. Fin blogg du har. Legger deg til så jeg kan komme tilbake å lese nærmere. Jeg trives også best med sol og varme og ser ikke frem til vinteren som venter.
    SV: tusen takk for hyggelig kommentar på siden min

    SvarSlett
  2. Men når det er knallblå himmel og snø på trærne som på dette bildet da er vinteren suveren:-)

    Disse stjernedryssene som du har lagt til er kjempefine!! :-)

    SvarSlett

Det er veldig hyggelig hvis du legger igjen en kommentar!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...