mandag 12. oktober 2009

Tanker på en mandag

Etter å ha jobbet hele helga, kan hjernen føles rimelig tom mandag morgen - når klokka ringer 0700, og de andre nær bevisstløse familiemedlemmene skal opp og avgårde til jobb og skole. Men litt kaffe hjelper på morgenen. Opp og hopp! I dag har jeg vært en tur til Oslo allerede, jeg har satt fra meg noen bøker på en såkalt OBCZ (official bookcrossing zone) på Oslo S, og jeg plukket med meg noen bøker derfra også. De skal slippes løs igjen bare jeg har lest dem. Så får vi se. Det blir spennende å se om noen plukker med seg mine bøker og skriver det ned på Bookcrossing sin hjemmeside.

Fant ellers denne geniale matkalenderen hos Ark. Suverent for en totalt hjelpeløs kokk som meg. Tenk det - en kalender med daglige matoppskrifter og handlelister! Og dessuten med mye plass til diverse skriblerier som gjerne ender opp i mine almanakker...

2 kommentarer:

  1. Spennende!Har aldri hørt om book crossing, det skal jeg prøve engang jeg har noen bøker jeg godt kan kvitte meg med:)

    SvarSlett
  2. for en fantastisk kalender...akkurat en slik trenger jeg. av og til er jeg så tom i hue når jeg står inni en butikk, da svirrer det bare to retter i hodet: Kylling eller kjøttdeig. Takk og takk. Ja til en enklere hverdag. og ingenting er som kaffi en mandag... og i dag er det dobbelmandag.....fordi vi har hatt høstferie her i en uke.

    SvarSlett

Det er veldig hyggelig hvis du legger igjen en kommentar!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...