fredag 27. november 2009

ABC i ord og bilder - J

J må jo nødvendigvis stå for jul, selv om gresset fortsatt er grønt og minusgradene få her jeg bor. Snøen som kom i starten av måneden har regnet bort for lengst. Drømmen hadde egentlig vært en skikkelig hvit jul, så man kunne gå litt på ski. Se bare på bildet under, er det ikke fantastisk flott? Det ble tatt i fjor, bare 5 minutters skitur fra huset vårt.

Siden J står for jul, må jo et bilde med noe julepynt være med også. Jeg ønsker ikke å ha bilder av barna på bloggen, men katten vår Mia har jo vært her før, og hun får få lov til å symbolisere julen også, her på et bilde fra i fjor:
At et juletre - kunstig attpåtil, så det lukter ikke skog engang - kunne være godt å ligge og sove i - vel, det forstår jeg ikke helt. Men Mia trives i skogen, både ute og inne! Flere ord og bilder finnes her.

16 kommentarer:

 1. Så flott innlegg. Mye snø på bakken og i trærne, og atpåtil sol. Det blir egentlig flott når det er akkurat slik som du har tatt bilde av. Og katten i treet, obs,, gikk det bra med kuler og glitter.

  SvarSlett
 2. Fint at noen liker "vinterbilder" også på ordentlig, selv så vil jeg ikke ha det kaldere eller våtere enn det som er nå..aller helst vil jeg jo ha sommer nå også.

  Det er noe rart med katter og juletrær..ser ut som de tiltrekker hverandre...

  Go helg :)

  SvarSlett
 3. Ja, det er ikke få juler vi har måtte binde fast juletreet. Kattene har likt veldig å leke i dem!
  Herlig bilde av pus!
  Det kan jo enda bli hvit jul:)

  SvarSlett
 4. Det jag inte har det längtar jag efter..nu snö, vilket underbart bilde, men när snön kommer och jag har skottat nog efter tre veckor längtar jag efter sol och sommar. Sån har nog flera det. Nu längtar vi alla efter julen, granen med stjärnan i topp, och katten? Men till nyttår när den barrar så kan jag bara inte få slängt den ut fort nog.. Är det bara mig som är sån?

  SvarSlett
 5. Så koselige bilder. Katter er morsomme dyr. Har hatt noen av de vi også, men har ingen pusekatt nå.

  God helg!

  SvarSlett
 6. En slik hvit jul, snø og kuldegrader ønsker jeg meg. Det bildet er flott!

  SvarSlett
 7. Nyelig vinterbilde! Og utrolig stilig med katten i treet :-)

  SvarSlett
 8. Å, for et vakkert vinterbilde!

  SvarSlett
 9. Sne _er_ smukt. På billeder. Og på dit billede er det endda meget smukt. At katten vil sove i juletræet kan jeg ikke forklare. De er sjove, de katte. Mine kan lide at sove i tasker og rygsække.

  SvarSlett
 10. Skjønner godt at Mia vil være der. Flott katt det der!

  SvarSlett
 11. En underbart levande juldekorationen i granen! Vinterbilden ser helt ljuvlig ut.

  SvarSlett
 12. Så nydelige bilder! Sånn vinter vil jeg ha! .Katten var jo bare herligheten sjøl der den ligger. Ha en riktig god helg alle sammen.

  SvarSlett
 13. Koselig J og flotte bilder!:-)
  God helg til deg!

  SvarSlett
 14. Det var litt av en julekatt, mangler bare julenisseluen. Koselig.

  SvarSlett
 15. er stygt redd vi må binde fast juletre i år , Sibelius , er mer en stupbomber av alt og klatrer også i det som klartres kan, flott pus du har... , og må en ha kunstig tre så må en men vi stortrives med edelgran, som lissom ikke skal røsse ..ikke altid det stemmer GOD Advent F.

  SvarSlett
 16. Å det så jo bare kjempekoselig ut det bilde i skogen der. Slik at en får lyst til å finne frem langrennsskia og ta seg en skitur c",)
  Herlig soveplass for pus da :-)
  Ha en fin dag
  Mvh Belinda som er ute i siste liten som vanlig.. c",)

  SvarSlett

Det er veldig hyggelig hvis du legger igjen en kommentar!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...