onsdag 18. november 2009

November Rain

Innlegget får få samme tittel som min absolutte favorittlåt fra Guns'N'Roses. Alltid er november så tung å komme gjennom, ihvertfall for min del; mørkt når man reiser på jobb om morgenen, mørkt når man kommer hjem. Som de sa på P4 sin radiofrokost tidligere i morges, "Det er vel større sjanse for at det blir fred i verden enn at man ser sola på denne tida av året". Ungene har vært snørrete og småsyke, og nå når de er tilbake på skolen er det jeg som sitter her snørrete og småsyk.

Men: Så gjelder det å se lyset i tunnelen. Vi kan glede oss til neste håndballkamp med en av jentene. Vi har kjøpt inn scrappeutstyr til å lage julekort. Vi kan tenne mange stearinlys og lage trivelig stemning i stua. Vi kan kose oss med å skrive ønskelister til jul (men la være å irritere oss over at jula på kjøpesentrene starter i oktober). Vi kan faktisk begynne å planlegge og gjøre julegaveinnkjøp. Vi kan kose oss inne med verdens beste samvittighet mens regnet siler ned ute. Vi kan faktisk begynne å planlegge neste sommerferie. Eller en liten førjulstur for vår lille familie. Og vi kan bruke mange timer hver helg på å se på sport på TV utover vinteren...

'Cause nothin' lasts forever
Even cold November rain...Ønsker alle en riktig fin dag!

1 kommentar:

  1. Ja, det gjelder å tvinge seg over på et positivt spor og gjøre det hyggelig rundt seg. Prøve å gjøre det slik at manglende lys og finvær ikke får feste innvendig. Håper du blir bedre av forkjølelsen. :)

    SvarSlett

Det er veldig hyggelig hvis du legger igjen en kommentar!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...