mandag 15. februar 2010

I disse OL-tider...

...blir det lite med både lesing og blogging. Lite motivert til både det ene og det andre. Og det finnes andre grunner også. Først; syk to dager, med mye tid i horisontalen i sofaen uten krefter til annet enn å glane på TV. Så; når litt krefter er der, er strikketøyet særdeles greit å holde på med - jeg strikker jo veske! Forhåpentligvis blir den ferdig etterhvert også. Å strikke kan man jo gjøre mens det er noe bra på TV.

Dessuten er det jo OL, noe som passer en sportsidiot som meg særdeles bra... Klok av skade vet jeg at følgende vil skje også under dette OL, akkurat som under alle andre vinter- eller sommer-OL: Jeg fascineres gjerne av artikler som denne, kan plutselig finne meg selv sitte og se interessert på idretter som curling eller aking, står gjerne og jubler og klapper i hendene dersom noen jeg heier på gjør det bra (nei, de behøver ikke alltid å være norske), oppdager at jeg gråter gledestårer i vilt engasjement, eller sørger for å ordne litt hverdagslogistikk etter TV-programmet. Og slik går no dagan.

5 kommentarer:

 1. (hehe), ja i disse ol-tider presterte jeg å sovne av slik at hverken jeg eller barna rakk skolebussen og må tilbringe dagen hjemme. (på landet går det bare en buss :-)

  SvarSlett
 2. Det er godt å høre at det er flere sportsidioter. Jeg har under disse OL funnet ut at kortbaneløp er en særdeles interessant og spennende sport.

  God bedring og lykke til med spenning, glede og jubel

  SvarSlett
 3. Kortbaneløp er fascinerende! Jeg merker allerede tendensen til lengre kvelder. Egentlig litt glad for at jeg må på jobb på dagen hvis ikke hadde jeg sett alle nattens øvelser i reprise. Øh, akkurat slik jeg gjorde i helgen...

  SvarSlett
 4. OL er moro! Ikke noe galt i å bytte ut bøker og blogging med tv og strikking, alt til sin tid! :)

  SvarSlett
 5. Ja - kortbaneløp glemte jeg jo! Spesielt stafetten, som er så forvirrende at det er fascinerende samtidig...

  SvarSlett

Det er veldig hyggelig hvis du legger igjen en kommentar!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...