mandag 26. april 2010

Herlig håndballhelg

Vi har tilbrakt helgen på Lillehammer, på Baldus cup. Og gjett om det kom minner hos meg da eldstedatteren ble innlosjert i et klasserom på en skole... Det er så gøy med cup! Takket være noen foreldre som virkelig har stått på og absolutt i høy grad fortjener tittelen "sponsorsjef", ble det nye reservedrakter, bager, gensere, drikkeflasker og sokker på jentene. Vennskap og sosialt samvær både for foreldregjengen og søsknene som var med blir det også. Og når både gult og grønt lag gjorde det veldig, veldig bra - ja, da kan det nesten ikke få blitt bedre.

Både gult og grønt lag iført de nye reservedraktene, med trenere:

Grønt lag:


Gult lag - denne gjengen er jeg oppmann for:


Neste år er det minstejentas tur også, siden de yngste som får være med her er jenter og gutter 9 år. Men hun skal spille Nannestad cup i juni, så da blir det litt cup-følelse allikevel, selv om det ikke blir overnatting på henne der. Det er ganske enkelt veldig moro å være håndball-mamma!

3 kommentarer:

  1. Åh, herlig da! Det rare er at det nesten er like moro å være håndballmamma som håndballspiller... Hva synes dere om Balduscup, var det et bra arrangement?

    SvarSlett
  2. Ja, veldig bra! Kampene foregikk bl.a. i Håkons og Kristins hall, og det var jo stort for jentene å spille der. I tillegg kunne det minne litt om Partille cup, faktisk - med egne cupbusser som gikk mellom hallene etc. 2 måltider for ungene var også inkludert. Anbefales!

    SvarSlett
  3. ...og da mener jeg selvfølgelig 2 måltider pr dag...

    SvarSlett

Det er veldig hyggelig hvis du legger igjen en kommentar!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...