søndag 4. juli 2010

Bare et spørsmål...


...eller to da, hvis det skal være så nøye.

Hvor skal du tilbringe sommerferien, og hvilke bøker tar du med deg på turen?


Forresten: Hvis du ikke får plass til bøkene i kofferten på vei hjem og må legge dem igjen, anbefaler jeg selvfølgelig Bookcrossing...

Ta gjerne en tur innom Bokbloggene hvis du trenger tips til ferielitteratur!Edit kl 2145: Skal selv tilbringe ferien i Italia, Sverige og hjemme i Norge - men vet ikke helt hva jeg skal lese enda...

5 kommentarer:

 1. Jeg tilbringer størsteparten av ferien hjemme i Bergen (og på jobb), men skal en uke til Kroatia før skolen begynner igjen. Skal til Hvar og se middelalderlandsbyer og kanskje en vingård =)

  Siden det er en måned til enda vet jeg ikke hvilke bøker som blir med i kofferten, men kanskje jeg oppdager en kroatisk forfatter, eller en historisk roman fra middelalderen? Ellers passer de fleste bøker på stranden. Hvis jeg ikke får lest den før er det ikke umulig at jeg leser Min Kamp 1 på stranden i Kroatia. Jeg henger litt etter når det gjelder Knausgård.

  Hvordan blir din boksommer og ferie?

  SvarSlett
 2. Vi skal holde sommerferie i vores sommerhus, og vi skal bruge tiden på at male det udvendigt. Men jeg når nok at læse en bunke krimier alligevel.

  SvarSlett
 3. Artig at du nevner bookcrossing - for jeg tok med meg bare bc-bøker på ferie (USA) - planen var read&release - men foreløpig ser det ut som jeg bare må legge dem igjen uten å ha lest - har knapt lest 100s den siste uka og ikke ser det ut til at situasjonen skal forandre seg.

  - bøkene jeg har med er The Autograph Man - Zadie Smith og Toni Morrisons Song of Solomon + ei Ibsen bok. Hadde planlagt store bokinnkjøp også men i denne småbyen er alle bokhandler nedlagt og WallMart har kun dyre bestselgere - mye billigere på nettet.

  - fortsatt god sommer & helg.

  SvarSlett
 4. Sommerferien deles i to her - først to uker i Lofoten og Vesterålen, og så to ukers bilferie til vestlandet sammen med ei lita som slettes ikke liker å kjøre bil.

  Siste delen regner jeg dermed med at det blir lite lesing på egne vegne, men desto mer lydbøker tilpasset vesla i bilen. Tips om gode lydbøker til en fireåring mottas derfor med takk.

  Første del av ferien blir det nok mer lesing, og da av mest luksuriøse sort. jeg skal nemlig på ferie med den kjekke mannen, og han leser høyt for meg :) Foreløpig er Frank Anthuns debutroman Ut av bassenget innkjøpt, men det trengs nok en bok eller to til. Vet bare ikke helt hva ennå...

  SvarSlett
 5. Mest hjemmeferie på oss, bare en tredagers til Luster, og litt småtteri hit og dit. Ferie for meg er å sitte/ligge på stranda med ei bok og kjølebagen full til hele dagen. Lektyren har du sett på bloggen min... ;-)

  SvarSlett

Det er veldig hyggelig hvis du legger igjen en kommentar!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...