tirsdag 27. juli 2010

Bokutfordring

Groskro har tagget meg, og selvsagt blir jeg med på å svare på noen bokspørsmål:

1. Hvilke bøker leser du akkurat nå?
Akkurat nå leser jeg Tore Skeies bok "Alv Erlingsson - fortellingen om en adelsmanns undergang" som jeg fant tips om på bloggen til Karin. Fant boka på biblioteket i dag, og den virker veldig bra!

2. Hvor liker du best å lese?
Ikke noen steder jeg absolutt ikke kan lese... Er forresten avhengig av å lese en halvtimes tid når jeg har lagt meg om kvelden. Ellers leser jeg gjerne ute i skyggen av en parasoll nå på sommeren... Og å sitte på kafé og lese er supert!

3. Hvilken bok skulle du ønske ble filmatisert?
Ingen spesielle ønsker, synes ofte at filmen blir dårligere enn boka... Men jeg har jo lurt litt på hvordan Harry Hole hadde gjort seg på film.

4. Hva er favorittboken din?
Varierer med humør og årstid... Men jeg er veldig glad i Anne Karin Elstads bøker om Innhaugfolket, og jeg har flere ganger lest Åsta Holths "Finnskogtrilogien" som handler om finneinnvandringen til området jeg opprinnelig kommer fra. Og jeg leser jo mye krim, da.

5. Er det noen bøker du ser frem til å lese de neste månedene?
Ingen spesielle som jeg har i tankene, men håper å få lest noen av bøkene på "Vil lese"-lista på bloggen min...

6. Hva synes du er den fineste forsiden på en bok?
Jeg svarte en gang på en såkalt tematrio som handlet om bokomslag, her er lenken! Generelt liker jeg bøker med masse farger på bokomslaget!

Velger ikke å tagge noen andre jeg, men sender utfordringen til de som leser bloggen min. Legg igjen en kommentar hvis du svarer!

1 kommentar:

  1. http://askeladden-askeladden.blogspot.com/2010/07/1.html

    SvarSlett

Det er veldig hyggelig hvis du legger igjen en kommentar!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...