fredag 24. september 2010

Elizabeth Gilbert - "Eat, pray, love"

Fra bokkilden:
Elizabeth Gilberts liv er tilsynelatende perfekt. Hun og mannen prøver å få barn, hun har en utfordrende jobb og et vakkert hjem. Men alt dette overskygges av Elizabeths sterke ønske om å finne meningen med livet. Etter en vond skilsmisse og periode med depresjon legger hun alene ut på en lengre reise til Italia, India og Indonesia. I løpet av denne turen finner hun både etterlengtet balanse og kjærlighet.
Etter å ha fått anbefalt denne boka av flere, bestilte jeg den på engelsk fra play.com, siden jeg også har hørt at den norske oversettelsen ikke er så veldig bra. Jeg sitter uansett igjen med en litt uklar mening om boka - enkelte deler var kjempebra og morsomme å lese, andre sider hoppet jeg rett og slett over. Så noe terningkast er umulig å gi. Men jeg ser jo at det står mye vettugt der uansett, for å si det sånn... Men at boka forandrer ens liv, slik det reklameres enkelte steder... Neppe. At det står mye her om hvordan man kan forandre tankegangen sin i tøffe perioder av livet, derimot - det er jeg med på. Vel - nok om det. Men hadde det ikke vært herlig om man kunne reise på tur et år - jorda rundt, leve livet, skrive om det og bare kose seg? Om det er noen som føler seg kallet til å sende meg ut på en slik tur, en slik sponset tur selvsagt - ja, da er det bare å si fra!


Share/Bookmark



3 kommentarer:

  1. Jeg har hørt på lydboken hvor forfatteren selv leser og syntes den var veldig underholdende :)

    SvarSlett
  2. Har også hørt mye positivt om denne boken. Mye i forbindelse med filmatiseringen da, men men. Kjekt å høre din mening.

    Og jeg er helt enig. En sponset tur rundt i verden, det hadde vært noe det! Du får si fra hvis du finner en sponsor eller to ;-)

    SvarSlett
  3. Jeg var også litt usikker på om boka var god eller ikke. Noen deler var underholdende, andre ga rom for å se på seg selv og livet sitt på en annen måte, mens andre deler igjen bare ble slitsomme. Men jeg har allikevel lyst til å se filmen, det er jo med Julia Roberts :)

    SvarSlett

Det er veldig hyggelig hvis du legger igjen en kommentar!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...