torsdag 23. september 2010

Litt kjerringaktig

Siden Elisabeth oppfordret oss til å ta Den Store Kjerringtesten, bet jeg på agnet. Jeg er tross alt nærmere 40 enn 30 nå, og det kunne jo være fint å se hva denne dype, blodseriøse testen ville si om meg. ER JEG KJERRING?? (fanfare). Og resultatet ble som følger:

Du er litt kjerringaktig
Du har nok venninner som er mer kjerringaktig, men det er noe i deg som peker i samme retning. Du er veldig ordentlig, og liker å ha det ryddig og rent hjemme. Du liker å få viljen din, og prøver sjelden nye ting. Kanskje en ny hobby eller en ny frisyre kan friske opp livet ditt?


Ja vel ja. Ser man det. Litt kjerringaktig. Det er greit at jeg liker å ha det ryddig og rent hjemme, men hvor gjennomførbart er det? Jeg har full jobb med turnus, derav 50% på natta, klassekontaktverv, oppmannsverv, unger som skal kjøres, hentes, fram og tilbake, en mann som til tider har en litt uforutsigbar hverdag... I tillegg har jeg altså ingen husmorgener og min kjære påstår at jeg sikkert har narkolepsi eller noe slikt fordi jeg sovner i sofaen hver kveld.

Kanskje jeg blir mindre kjerringaktig dersom jeg får gavekort på vaskehjelp til jul?? Det vil jeg. Jeg liker jo å få viljen min. Dermed kan jeg gjennomføre å ha det ryddig og rent hjemme, ikke bare drømme om det og lese alle interiørbladene som viser hvordan det kan se ut. Da får jeg tid til å prøve nye ting, kan sette meg godt til rette i frisørstolen og skaffe meg en sprek ny sveis.

Mer realitetsorienterende - og trøstende - er det i grunnen å lese Sjuskeline sin blogg. Lurer på hvordan hun ser ut på håret..?

Share/Bookmark2 kommentarer:

 1. Takk og pris jeg har ikke blitt ei kjerring
  (og har også behold sexappealet, hehe)

  - tror det kommer av at jeg hadde gule vegger og null paraply, dessuten er jeg fortiden veldig fin på håret! - dobbelt puh.

  Killerspm var det med plastpose til paraplyen :-)

  SvarSlett
 2. Å, endelig en likesinnet! Må nevnes at i dag striregner det, ergo paraply på bussen - men ingen plastpose! God helg og lykke til med vaskehjelpprosjektet, det hørtes fristende ut.

  SvarSlett

Det er veldig hyggelig hvis du legger igjen en kommentar!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...