fredag 15. oktober 2010

My kind of styling

Har nylig tilbrakt litt tid med å surfe formålsløst rundt på nettet. Ikke på bokblogger denne gangen, men på interiørblogger. Noen gang vært inne på nettstedet NIB - Norske interiørblogger? Oi, oi, oi så mye lekkert man kan se der (Det er jo nesten like ille for selvfølelsen og selvtilliten som å stå skummet-melk-farget i prøverommet når man skal panikkhandle bikini rundt midten av juni en gang!).

Jeg kommer aldri aldri til å oppnå drømmen om å få til et slikt lekkert hjem. Nope. Selvinnsikt kalles det. Men jeg fikk i det minste idéen om å pynte i vinduene med noen bøker - det passer jo bra for en bokorm-familie som oss. Ingen oppussede loppefunn (selv om vi kanskje skal på bokjakt på loppis i morgen) eller fancy blomster (jeg tar livet av alt grønt) her i gården. Bøker derimot. Bøker er bra. På bildet har blant annet Jan Guillous "Arn"-bøker, Elizabeth Kostovas "Historikeren" og Markus Zusaks "Boktyven" fått den muligens noe tvilsomme æren av å ha rollen som stæsj. Og om man bytter bøkene ut jevnlig, blir det jo variasjon. Røde bøker i vinduene i jula, for eksempel. Genialt... Så dermed kan jeg svært så fornøyd med meg selv fortsette å drikke kaffe, nyte tanken på at det er fredag (min favorittkveld!) og lese mer i "Mornings in Jenin" av Susan Abulhawa. En bok som anbefales, virkelig!


Share/Bookmark


5 kommentarer:

 1. Det er fint med bøker!

  Nå har jeg massevis av hylleplass (men aldri nok), men da jeg bodde i en ett-roms leilighet i min singeltid så stablet jeg bøker overalt. Spesielt i vinduene og og på nattbordet... Mest på grunn av hyllemangel, men også fordi det har sjel synes jeg da..

  SvarSlett
 2. Ja, det blir mer sjel... Og koselig også.

  SvarSlett
 3. jeg har også bøker overalt til pynt. Det blir allitd fint uansett :) Jeg og min samboer har akkurat kjøpt ny leilighet og når jeg skal innrede den blir det nok masse masse med bøker i hele leiligheten :) Har du noen tiips til bra interiørblogger? Jeg skriver en bokblogg på svensk, men er norsk. På siden bokblogger.no- vil du bare ha norske blogger eller en det plass til en svensk også ? :)

  Klem fra Cathrine

  SvarSlett
 4. Så lurt! Jeg nekter å innse min mangel på grønne fingre, og kjøper stadig inn noen planter som visner... ;-) Så det går an rett og slett å droppe dem altså? He-he.

  SvarSlett
 5. Dette er min type interiørstyling også ^^ Har en hel vegg med bokhyller, men det er fortsatt ikke plass til alt, så det blir liggende og "pynte opp" litt rundtomkring. Litt bokrot er uansett bare koselig :) Vet ikke hva slags loppemarkeder disse folka i interiørreportasjene går på, eller kanskje jeg bare ikke har deres møbel-skills. Men bøker og småting er jeg god på.

  Fin høst videre, og fin blogg :)

  SvarSlett

Det er veldig hyggelig hvis du legger igjen en kommentar!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...