mandag 13. desember 2010

Klarsynt!

For første gang på 30 år kan jeg altså lese, skrive, se på TV og så videre UTEN sterke briller eller linser. Riktignok med solbriller av og til, fordi lyset kan være litt sterkt og jeg blir sliten i øynene. Øyeoperasjonen jeg fortalte om her ble nemlig gjennomført på fredag. Å være pasient selv er både uvant og ikke så rent lite ekkelt, spesielt fordi man jobber i helsevesenet selv tror jeg. Ellers er man jo en kontrollfreak på jobb, men nå hadde jeg jo absolutt ingen kontroll. Og å bli operert i øynene føles jo ganske guffent når alt kommer til alt. I tillegg er jeg ordentlig pysete, sånn egentlig. Det eneste jeg hadde kontroll på her, var å holde blikket fokusert på "det sterke lyset over deg". Og slett ikke over all skyllingen og presset på øyet. Uhu! Men bra gikk det. Veldig bra.

Det var stort å våkne neste morgen - som vanlig av at katten vekket meg og ville ut en tur. Jeg fomlet etter brillene (som vanlig!) for så å oppdage at jeg faktisk så helt klart. Du store min. Som en liten gave til meg selv (fordi jeg har vært så flink...) har jeg bestilt meg en ny Filofax Finsbury i svart. Hurra for meg!

2 kommentarer:

  1. Det høres helt fantastisk ut. Ønske seg til jul kanskje...

    SvarSlett
  2. Så deilig da!

    Opererte øynene selv for noen år siden. Helt vanvittig deilig å kunne se uten de hersens brillene eller linsene. Operasjonen i seg selv var helt grei. Men jeg kunne fint stått over lukten av svidd kjøtt... ;-)

    Kos deg med klarsynet! Du har vært flink!

    SvarSlett

Det er veldig hyggelig hvis du legger igjen en kommentar!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...