lørdag 22. januar 2011

Lesing i helga

Det var endelig min tur til å låne "En dåre fri" av Beate Grimsrud på biblioteket, og jeg klarer knapt å legge den fra meg. For en utrolig bra bok! Tipper at jeg leser den ut i helga...

Hva leser du nå?
Published with Blogger-droid v1.6.5

5 kommentarer:

 1. Jeg har tatt fatt på debutromanen til Trude Teige, “Noen vet”. Dette er en kriminalroman som knytter en mordssak opp mot de fryktelige overgrepene mange norske barnehjemsbarn ble utsatt for i tiden etter krigen. Har ikke kommet så langt ennå, men det virker lovende!

  Jeg er glad i krim, men tenkte jeg skulle lese en annen sjanger når jeg er ferdig med denne. Kanskje det må bli "En dåre fri"? Takk for tips i alle fall :-)

  SvarSlett
 2. En dåre fri er fabelaktig! Skal snakke om den på litterær lunsj på biblioteket i neste uke. Ble ferdig med Hundreåringen som klatret ut av vinduet og forsvant i går, og i dag skal jeg starte på Heimdal California.

  SvarSlett
 3. Gleder meg til å høre mer om boka.
  Kos deg med den
  Klem Tonje

  SvarSlett
 4. En dåre fri er en bok man tar med seg videre, selv lenge etter at man har lest den.

  Akkurat nå befinner jeg meg lesemessig i Dehli, hvor jeg leser brevene til en viss privatsjåfør... Hvit tiger. Jeg gleder meg til fortsettelsen :)

  SvarSlett
 5. Takk for tips - har hørt mye bra om den andre steder også. Jeg har ikke lest på evig lenge nå, men i kveld skal jeg lese den nyeste av min yndlingsforfatter Marian Keyes. :-)

  SvarSlett

Det er veldig hyggelig hvis du legger igjen en kommentar!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...