onsdag 19. januar 2011

Mange bokblogger

I september 2009 fant jeg ut at jeg skulle lage en enkel liste med bokblogger - eller, sagt på en annen måte; en liste over blogger som har med litteratur å gjøre. Årsaken var at jeg ikke fant noen bra samling med dette, ihvertfall ingen her i Norge, med norske blogger. Så da laget jeg en egen side, med adressen http://bokbloggene.blogspot.com/

Og nå finnes det over 200 blogger på lista! Vel, alle skriver vel ikke kun om bøker, men allikevel! Jeg har funnet mange gode boktips ved å gå inn på siden og lese blogger jeg egentlig ikke visste at fantes. For det er mange som er flinke til å hjelpe til ved å finne nye blogger og legge inn en kommentar slik at jeg kan oppdatere lista. Takk til de som gjør det - fortsett med det!

12 kommentarer:

 1. Så fint med en oversikt! :-)
  Jeg kunne ikke se at du hadde fått med deg http://pervoluto.blogspot.com - leseloggen min?
  ;-)

  SvarSlett
 2. Hei :-)

  Jeg synes dette er et flott tiltak! Jeg har funnet mange blogger ved hjelp av siden din :-) Men jeg har et lite, og ganske teit spørsmål... bloggen min sto i et innlegg som ny bokblogg, men jeg kan ikke se at jeg har havnet på selve bokblogg - lista. Er det noe jeg skal gjøre for at dette eventuelt skjer?

  Hilsen Silje

  SvarSlett
 3. Veldig godt tiltak Anita! :-) Jeg er ofte innom Bokbloggene og får fine tips!

  Gro :-)

  SvarSlett
 4. Randi: Bloggen er lagt til!
  Silje: Sorry, det hender det går litt fort i svingene, men nå er bloggen på lista...
  Groskro: Takk, fortsett med det!

  SvarSlett
 5. Jeg er veldig glad i den sida - og er innom daglig. Nesten lettere å følge med her enn bloggrullen på egen (og andres) blogger.

  ((Applaus))

  SvarSlett
 6. Takk :-) Det var ikke meningen å virke masete.

  SvarSlett
 7. Jasså, så det er DU som er det kloke hodet bak denne samlingen! Det visste jeg ikke, men er superduper glad i siden :) TAKK!

  SvarSlett
 8. Jeg er også ganske ofte innom og får med meg tips til bøker og bokblogger. Kjempeflott side :) Har funnet mange fine blogger der som jeg følger jevnlig :)

  Torbis.

  SvarSlett
 9. Jeg elsker samlesiden din, Anita :) Skynder meg innom hver gang jeg har ramlet over en ny bokblogg for å tipse om den til listen.

  SvarSlett
 10. Samlesiden din er et flott tiltak! Jeg bruker ofte å anbefale den til folk som kontakter meg og vil vite om flere bokbloggere. Også er det spennende å oppdage nye bokblogger :)

  SvarSlett
 11. Tusen takk, hyggelig med positive ord! Dere får bare fortsette å spre "det glede budskap" så enda flere bruker siden!

  SvarSlett
 12. En rigtig fin idé. Jeg ville ønske, nogen lavede en liste over danske bogblogs. Jeg har ikke fundet ret mange, som er aktive bloggere.

  SvarSlett

Det er veldig hyggelig hvis du legger igjen en kommentar!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...