lørdag 1. januar 2011

Slapp dag

Første nyttårsdag vil alltid være årets slappeste dag, tror jeg. Først sover hele familien altfor lenge (jeg våknet først, ca kl 10), deretter er det å suse rundt med TV'en på i bakgrunnen. Plukke opp juletrekuler som katten har spilt fotball med, drikke te, lese videre i "Utrensning" av Sofi Oksanen (for en fantastisk bok!), tenke at jeg ikke har andre nyttårsforsetter enn å trene to ganger i uka... Tja. Like slapt som første nyttårsdag pleier å være.

Så tenker jeg videre at det blir deilig med et nytt år, blanke ark - fyller ut litt strategiske datoer i den nye Filofax-innmaten og føler at det symboliserer en ny start. Som vanlig. Herlig!

1 kommentar:

  1. Herregud, tell me about it. Verken kjæresten min eler jeg våkna før 16.30. Jeg våkna og gikk inn i stua og bare hva faen, hvorfor er det mørkt ute?! Det var jo blitt sykt langt på ettermiddagen. Kjæresten min er riktignok en syvsover, men jeg, jeg pleier å stå opp før kl.7 HVER ENESTE DAG! Huff, jeg skammer meg nesten. Halv fem på ettermiddagen, går det ann!

    SvarSlett

Det er veldig hyggelig hvis du legger igjen en kommentar!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...