torsdag 17. mars 2011

Dagens reklame

Som jeg skrev her, ville jeg gjøre et forsøk på å overtale mine to bokormer til å lage bokblogg. Niåringen var ikke vond å be. Derfor er det med stor glede jeg gjør reklame for Emilies bokblogg. Det blir neppe noen dyptpløyende analyser, for den sta unge damen "VIL SKRIVE ALT SELV SÅ!!!". Undertegnede ble bedt om å skygge banen mens det første innlegget ble skrevet og komme tilbake og lese gjennom når det var ferdig.

Jeg må innrømme at jeg ikke er helt sikker på årsaken til at hun bet på agnet umiddelbart. Mulig det er utsiktene til å kunne sitte ved dataen med sine foreldres velsignelse og kanskje snike inn litt spilling i skjul? Men jeg er egentlig fornøyd med utsagnet hennes om at hun må skynde seg å lese flere bøker så hun kan skrive mer. Og da er jo hensikten oppnådd, synes jeg.

2 kommentarer:

  1. Så herlig :) Jeg har også frista en av mine med egen bokblogg, men foreløpig har hun trent på min blogg.

    SvarSlett
  2. Du verden så flink hun er til å skrive! Jeg skal definitivt vise det til minsin som er like gammel som henne, men jeg må vel bare innse at jeg har en stor utfordring bare det å få han til å lese oftere enn han strengt tatt gjør. Jeg betviler meget sterkt at han fristes til å lese mer om han attpåtil tvinges av sin kjære mor til å skrive om bøkene ;o) Skillet mellom vennlig oppfordring og tvang er syltynn her i heimen, nemlig!

    SvarSlett

Det er veldig hyggelig hvis du legger igjen en kommentar!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...