torsdag 5. mai 2011

Boktema - favorittbøker fra A til Å: #G


Som tiden flyr! Nå er vi kommet fra til bokstaven G i utfordringen hos Anettes bokboble. Denne gangen er min representant Arnaldur Indridasons "Gravstille". Dette står på baksiden av boka:
Erlendur får en ny gåte å nøste opp i da det blir oppdaget at en søt liten jente i et barneselskap sitter på gulvet og tygger på en menneskeknokkel. Knokkelen stammer fra et byggefelt i nærheten der ungene pleier å leke. Man finner et gammelt skjelettt, og alt tyder på at det skjedde en kriminell handling her for omkring femti år siden.
Leste vel denne lenge før jeg begynte å blogge, men husker at jeg likte boka godt.

Ønsker du flere av bloggernes favorittbøker på G, kan du jo kikke innom bloggen til Anette. Bli gjerne med!

10 kommentarer:

  1. En særdeles ekke oppdagelse i omtalen der, høres ut som om det kan være en spennende krim. Jeg syntes det er spennende med gamle saker som tas opp igjen, det er vel kanskje en av grunnne til at jeg liker Jussi Adler-Olsen sin bøker så godt.

    Tusen takk for at du deler, Anita.

    SvarSlett
  2. Jeg liker jo generelt Indridasons bøker jeg da, unntatt den aller siste. Synes de skrives med et slikt rolig og godt språk at de nesten leses av seg selv - selv om handlingen er spennende. Om du forstår...

    SvarSlett
  3. Ah, jeg liker også godt bøkene til Arnaldur Indridason. De er på en måte veldig dystre, men samtidig spennende :-) Et flott valg!
    Ha en fin dag!

    SvarSlett
  4. Hei,
    har vært innom bloggen din! Kunne du tenke deg å vurdere/anmelde noen av bøkene våre på bloggen din? Boken vi har tenkt å sende deg i første omgang heter Geim av Anders de La Motte.
    Du kan sende meg en mail på ida@bok-forlaget.no så sender jeg der vedlegg og mer info!

    Du kan lese mer om Bokforlaget AS på hjemmeadressen under:
    www.bok-forlaget.no

    Hilsen Ida Hovland

    SvarSlett
  5. Gravstille ga jeg nylig bort i gave. Det gjorde fysisk vondt å sende den fra meg uten selv å ha lest den! Dette bekrefter jo bare min mistanke...

    Sånn ellers, siden jeg ikke er med på denne utfordringen, ville jeg selv valgt G for Goggen av Tove Nilssen. Og Geisha av Arthur Golden. Og og og... Så mange bøker, så liten tid :)

    SvarSlett
  6. Godt valg! Dette er en av favorittforfatterene til mannen min, og denne skulle han gjerne ha lest :) God helg, hilsen Anette :)

    SvarSlett
  7. Det er så sjeldent jeg leser krim, men skjønner at det er mye spennende innen den sjangerern - som denne du nevner her :)

    SvarSlett
  8. Jeg tror jeg skjønner det :)

    Kan jeg få spørre om noe som ikke er relatert til boktemaet? Hvordan har du fått postet blogg innleggene dine på facebook siden din? Jeg så det gikk an å gjøre det med med "Notes" men du har det jo på "Wallen" din. Bruker du en spesielle applikasjon? Prøver å lage en gruppe til meg selv, vil gjerne få det til på samme måte som deg(og uten at det er min profil som står der når postene blir lagt ut).

    SvarSlett
  9. Jeg legger det ut som en lenke på veggen på facebook-siden. Ellers tror jeg du kan gå inn under "kontoinnstillinger" og "sider du administerer" og redigere hvem som poster innlegget.

    SvarSlett
  10. Takk for svar :) Så du bruker ingen av applikasjonene altså, jeg har prøvd en som skal poste automatisk, så får vi se hvordan det går.

    SvarSlett

Det er veldig hyggelig hvis du legger igjen en kommentar!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...