torsdag 30. juli 2009

Boktips ønskes...


Da jeg la inn en oversikt over leste bøker på bloggen i går, oppdaget jeg noe som egentlig kan tolkes som en bekreftelse: Jeg leser nesten bare krim, rett og slett. Litt kjedelig. Derfor: Er det noen der ute som kan komme med gode boktips? Sjanger er ikke så farlig - nå må jeg utvide horisonten litt. Så kom igjen, dere som måtte kikke innom, legg igjen en kommentar med et tips om deres absolutte favorittbok. Biblioteket er jo til for å brukes....

6 kommentarer:

 1. Hei, ser du har lest Camilla Läckberg, og besøkt hennes Fjällbacka. De bøkene liker jeg utrolig godt!! Er på bok tre på en måned og en til ligger bare å venter på å bli lest!

  Jeg liker selv å lese krim, men Kafka på Stranden av Haruki Murakami likte jeg utrolig godt. I tillegg likte jeg bøkene "Den merkelige hendelsen med hunden den natten" og "Noe til besvær" av Marc Haddon. Og "Kvinnen som kledte seg naken for sin elskede" av Jan Wiese. Fantastiske bøker alle fire, synes jeg:-)

  SvarSlett
 2. Du kan få noen tips av meg, som faktisk leser svææært lite krim. Men jeg må tips om en krimbok først, nemlig Kjære Agnes av Håkan Nesser (som jeg ser du har lest noen av tidligere). Jeg er som sagt ikke så veldig fan av krim, men den falt i smak.

  Ellers foreslår jeg Drømmehjerte av Cecelia Samartin, The pilot's wife av Anita Shreve, Ekstremt høyt og utrolig nært av Jonathan S. Foer, Bienes hemmelige liv av Sue Monk Kidd, bøkene til Emily Giffin (chick-lit), bøkene til Vigdis Hjorth (spesielt Fordeler og ulemper ved å være til), Er du der ute? av Marian Keyes (og andre bøker av henne hvis du vil lese chick-lit), og slik kunne jeg fortsett, men nå har du noen tips å sjekke ut :)

  SvarSlett
 3. Silke av Alessandro Baricco
  Private lives of Pippa Lee av Rebecca Miller (finnes på norsk)
  Arto Paasilinna sine bøker
  Light detektiv: McCall sine bøker om Numer One Ladys detective agency (finnes også på norsk tror jeg, men veldig enkel engelsk)

  Andre veldig fine:
  Den trettende fortellingen - husker ikke forfatteren, og også Kate Morton. Og Alice Hoffman. De er forfattere. Masse fint å velge mellom. Lykke til! Skriv på bloggen hvordan det går da.

  SvarSlett
 4. Mine favorittbøker er "Drømmehjerte" og "Bienes hemmelige liv", som jeg ser du er tipset om tidligere. Pluss alt av Marian Keyes. :)

  SvarSlett
 5. Her var det endel jeg skal sjekke ut. Takk så mye, og takk for besøk!

  SvarSlett
 6. Du har fått mage bra tips. I tillegg kan jeg nevne "Gutten som hadde svar på alt" (Slumdog millionare) av Vikas Swarup. Og jeg er blitt veldig begeistret for forfatteren Paul Auster. Blir spennede å høre hva du finner ut. :)

  SvarSlett

Det er veldig hyggelig hvis du legger igjen en kommentar!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...