Igjen er det lørdag kveld, og som vi pleier innimellom, har vi spist nachos - eller tacoform eller tacopanne om du vil. Sikkert mange måter å lage det på, men her er vår oppskrift:
1 pakke karbonadedeig (ca 500 g)
1 pose tacokrydder
1 pose nachochips (f.eks. Old el paso)
Revet ost
Lettrømme
Tacosaus
Purre og tomat skåret i terninger
Karbonadedeigen brunes i stekepanne og blandes med tacokrydderet. Deretter legges nachochips og kjøttdeig lagvis i en ildfast form - begynn og avslutt med nachochips). revet ost legges på, og så gratineres det hele i stekeovnen på 200 grader til osten har smeltet.
Lettrømme, tacosaus, purre- og tomatterninger has på. Selv synes jeg det smaker kjempegodt med grønn salat til også, f.eks. ruccola. Deretter er det bare å hive innpå. Nam!
Digg rett og slett! Der fikk jeg et bruksområde til for purre. Vi pleier å bruke guacomole til også, det passer bra.
SvarSlettJavisst, det glemte jeg jo!
SvarSlettEn av våre lørdagsfavoritter dette:) Det og taco. Før likte jeg ikke taco så godt, men nå bare elsker jeg det!!! Vi spiste det i går faktisk.
SvarSlettHar du laget tacokjøttboller da? Kan vikrelig anbefale det!