torsdag 2. juli 2009

Kvalitetstid

Å påstå at undertegnede er en ivrig soltilbeder og badenymfe, vil være en mildt sagt meget stor overdrivelse. Nei, gi meg iskald drikke og en god bok med en tilhørende skyggefull plass, og jeg har det strålende der. Blek, men fattet - der har du meg. Bader jeg i sjøen, blir jeg blå på leppene nesten uansett temperatur. Men etter å ha gjort unna en vaskeøkt i formiddag med god hjelp av Springsteen på stereoen, var det ingen bønn: Avkjøling i form av bading måtte ganske enkelt til. Optimist som jeg er, tok jeg med meg en bok - selv om mitt snart 8 år gamle reisefølge tilsa at jeg nok måtte til pers i vannet jeg med... Dermed dro vi - med boller og Farris som medbragt lunsj - til Nordbytjernet, som er et ganske så fint lite vann nesten i sentrum av Jessheim, for dere som ikke har hørt om det før. Ikke bare kan det bades i - men det er også en godt tilrettelagt tursti rundt det som er flott å sykle, jogge eller gå på.

Og under over alle undere - til og med jeg syntes at vannet var deilig, bare jeg fikk kommet meg ut i det da... Så vi svømte og badet, satte til livs hele bolleposen på deling og bare koste oss. Herlig! "Dette er skikkelig kvalitetstid, assa," konstaterte reisefølget mitt, noe jeg virkelig måtte si meg enig i.

Tida går underlig nok mye saktere nå. Feriemodus kalles det nok. Turtallet går bare nedover og nedover. Jeg gleder meg til å fortsette å lese videre i boka jeg har startet på, og ikke fikk lest noe som helst i tidligere i dag. Har fått dilla på bøker som Philippa Gregory har skrevet om England i Tudor-tiden. Midt i blinken for ei som elsker historie og innimellom også sysler med slektsgranskning. Enda mer kvalitetstid, altså...

3 kommentarer:

  1. Hørtes ut som en deilig dag. Jeg har også opplevd en datter som påpeker at det er kvalitetstid. Unger nå til dags altså...;-)

    SvarSlett
  2. Lurer på om vi var like snusfornuftige...?

    SvarSlett
  3. Jeg tror dere var ennå "verre" - masse fornuftige ungdom på væssia på 80-tallet :-)

    SvarSlett

Det er veldig hyggelig hvis du legger igjen en kommentar!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...