fredag 18. juni 2010

Sånn!

Etter en liten tur på biblioteket og litt leting blant noen andre bøker jeg hadde liggende, tror jeg sommerlektyren er noenlunde klar, bare "De ensamma" etter hvert blir lest ferdig. Dette er bøkene: Mons Kallentofts "Höstoffer", Lisa Genovas "Alltid Alice", Vidar Sundstøls "De døde", Toril Brekkes "Drømmen om Amerika"og tre Mari Jungstedt-bøker, nemlig "Den döende dandyn", "I denna ljuva sommartid" og "Den mörka ängeln". Fremdeles mye krim ser jeg, men blås. Skal man kose seg, så skal man.

Nå mangler bare ferien, da... Enda noen uker jobbing først. I helgen, for eksempel, venter tre nattevakter. Feriemodusen derimot - den er forlengst på plass, i god tid slik den pleier å være. Får utnytte det som best jeg kan - et iskaldt glass hvitvin på verandaen en kveld er jo heller ikke å forakte...

5 kommentarer:

 1. Hei
  Takk for tipset, skriver om bøker selv:)
  Man kan aldri få nok bøker:)

  Ha en fin fin dag!
  SP

  SvarSlett
 2. Alltid Alice skal jeg også lese i sommer. Jeg hørte Drømmen om Amerika som lydbok, og til høsten kommer bok 3 i trilogien - gleder meg!

  SvarSlett
 3. God ferie og god lesning! :)

  Jeg har ikke kommet så langt som å planlegge hva jeg skal lese i ferien, det føles som ferien er hundre og tre år unna.... Men den kommer vel snart!

  SvarSlett
 4. Et lignende blogginnlegg hadde jeg planlagt i helga - så da blir det nesten herming altså... ;-) Dine utvalgte bøker har jeg ikke lest noen av, men så er da også du mange mil foran meg i bokverdenen. God nattevaktshelg!

  SvarSlett
 5. Det var litt av en biblioteksfangst, Anita. Kos deg med bøkene i sommer!

  Har lyst til å skrive en liten kommentar ang. Bokbloggene mens jeg er innom. Bloggen som heter Bibliotekarene anbefaler inneholder nesten utelukkende bloggposter som har blitt stjålet fra bloggen Solgunn sitt(samme Solgunn som over her). Syntes bloggen fortjener å bli fjernet fra listen for å vise at slikt ikke aksepteres.

  SvarSlett

Det er veldig hyggelig hvis du legger igjen en kommentar!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...