fredag 23. juli 2010

Det er strålende...

...å ha barn. Ikke bare for all kjærlighet man kan gi og få, at man ikke hadde den minste anelse om at man kunne føle slik for noen, at det kunne være så vemodig vakkert, at tiden kunne gå så fort, og så videre, og så videre.

Joda, det er det viktigste. Men en annen ting som er strålende med å ha en datter på 8 1/2 og en datter på 12, er at vi foreldre også kan løpe muntre og glade rundt på Liseberg med 2 dagers åkpass rundt høyre håndledd og hyle oss från attraktion till attraktion. Helt uten å unnskylde oss. Vi kan rett og slett være litt barnslige med god grunn. Selv om ungene kanskje blir litt flaue....

2 kommentarer:

  1. Ha-ha, godt skrevet! Vi holder oss rett og slett UNGE skikkelig lenge, tror jeg. Artig at du likte chick-lit, eller rosa bøker som de kalles her i huset. Synes det er helt topp jeg.

    PS: Jeg har ikke oppdatert bloggen min på hele uka pga ferie, men jeg ser du har så teknologisk insikt at du klarer å blogge hjemmefra. :D

    SvarSlett
  2. Jeg tenkte det samme når vi sprang rundt i Disneyland for noen uker siden - til og med i kø kunne vi på barnslig sett himle med øynene og stønne høyt :-)

    SvarSlett

Det er veldig hyggelig hvis du legger igjen en kommentar!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...