lørdag 2. oktober 2010

Noen venstrehendte dager

Min gamle og ikke så veldig gode kamerat "senebetennelse-i-høyre-skulder-og-nummen-nedover-til-albuen" har kommet på besøk igjen. Det betyr at jeg må være nesten like venstrehendt som min eldste datter i noen dager nå. Å jobbe i helga kunne jeg bare glemme når til og med å børste håret gjør vondt. For ikke å snakke om å løfte armen høyere enn hodet. Eller å gire når jeg kjører bil (skulle hatt automat nå..!). At jeg har skrekkelig dårlig samvittighet for å være hjemme får jeg prøve ikke å tenke på. For å prøve ikke å synes altfor synd på meg selv, har jeg fylt opp min elskede Bodum-kopp med deilig grønn te med sitron, har funnet fram en god krimbok av Karin Alvtegen, et pledd og litt sjokolade. Det må da hjelpe?? Heldigvis er det høstferie på oss til uka, så litt ro og hvile blir forhåpentligvis bra for armen og skulderen, sammen med massasje på Jessheim Spa på tirsdag...

Share/Bookmark

4 kommentarer:

 1. Får håpe du snart blir kvitt det.Og pledd,te,sjokolade og en bok høres ikke dumt ut:0)

  SvarSlett
 2. Vet så altfor godt hvordan du har det dessverre. :-( Ikke tenk på samvittigheten, det er jo klin umulig å gjøre noe i en akutt fase. Kos deg med bok, og bli bra igjen. :)

  SvarSlett
 3. Huff, vet hvordan du har det. Har en rygg som krangler innimellom. Når man blir slått ut som verst og ikke fungerer gnager den dårlige samvittigheten. Helt idiotisk selvfølgelig. For når man har så ondt at man knapt nok klarer å gå på toalettet sier det seg selv at jobb utgår.

  Ta livet med ro, nyt en god bok, slapp av og bli bra igjen!

  Klem :-)

  SvarSlett

Det er veldig hyggelig hvis du legger igjen en kommentar!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...