fredag 15. april 2011

Og konklusjonen ble...?

Ser på Sykepleierforbundet sin hjemmeside at NSF og Spekter har vært i møte. "Møtereferatet" lyder som følger:
På møtet fremsatte partene sine syn. Partene er innstilt på å snakke videre sammen.
Good for you. Høres ut som et givende og innholdsrikt møte. Men tatt i betraktning Spekter-direktør Brattens uttalelser i forrige uke er det sikkert flere enn meg som lurer på HVA som ble sagt, sånn konkret. Om det er noen tanker rundt framtida, eldrebølgen, ydmykhet, tja - you name it. For, når sant skal sies; det er jo ikke akkurat tidenes rekrutteringskampanje å komme med uttalelser tilsvarende Brattens. På vei hjem fra nattevakt i dag morges kunne jeg høre på radioen at antallet unge som tar utdanning innen helsevesenet må mangedobles dersom Norge skal ha fnugg av sjanse til å takle den kommende eldrebølgen. Og å velge et yrke som tydeligvis nyter så lite respekt hos egen arbeidsgiver er vel kanskje ikke fristende?

Og; for å si det med mine egne barn på 9 1/2 og 13: "Hallo - sykepleier?? Det skal vi ihvertfall ikke bli! Du jobber jo BARE når andre har fri, mamma! Uansett!" Godt jeg får god plass når jeg skal på kafé eller på Elixia, da. Når jeg er der, er jo de fleste andre på jobb. De som har normal arbeidstid, vel og merke.

1 kommentar:

  1. synes det er litt skremmende og trist at spl.forbundet ikke tatt sterkere standpunkt til spekterdama og uttalelsene hennes. Når det er sagt har jeg og kollegaene mine opdaget at spl. forbundet virkelig støtter opp når man trenger dem. Vi ble tatt imot med åpne armer, og da var ikke forbundet uvillige til å sette hardt mot hardt i det hele tatt, så tror nok at det som ble sagt og avtalt på møtet ble gjort i beste "la oss unngå konflikt" ånd.

    SvarSlett

Det er veldig hyggelig hvis du legger igjen en kommentar!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...