mandag 2. mai 2011

Nyinnkjøpte bøker

Capris er farlig. Veldig farlig. For der er det mange billige bøker som roper "kjøp meg" - spesielt svenske og engelske pocketbøker. Og jeg har gått på - igjen. Etter å ha vært ekstremt flink lenge, gikk jeg rett på limpinnen forrige dagen. Disse ble bestilt:

Aldri lest noe av den svenske krimforfatteren Viveca Sten tidligere, men en gang må jo være den første. Og om jeg ikke liker "I de lugnaste vatten", er jo ikke 35 kroner noen sum å gråte for, egentlig.

Jeg må ha Mons Kallentofts fjerde bok om Malin Fors. De første bøkene er "Midtvinterblod", "Sommardöden" og "Höstoffer". Svensk pocket og 38 blanke kroner. Suveren pris!


Siri Hustvedts "The summer without men" har jeg sett mange bloggere skrive mye positivt om. Den har ganske nylig kommet ut i norsk oversettelse, med tittelen "Sommeren uten menn".


Tana French sin bok "Faithful Place" (norsk oversettelse "Flukt") har Beatelill skrevet veldig positivt om. Det gjorde meg nysgjerrig, så da ble den med på lasset. I engelsk utgave, siden jeg skal forsøke å lese litt flere engelske bøker.

5 kommentarer:

 1. Spent på hva du synes om Viveca Sten, siden den liggger på leselisten min også. Schibsted utgir forøvrig hennes bøker på norsk, rett i pocket.

  SvarSlett
 2. Viveca tror jeg ikke jeg har hørt om engang, så jeg venter også spent der.
  Den manneløse sommeren, var bare sånn passe, noe jeg foreløpig også må si om Mørketid.
  ??????
  Jeg er allerede på cd6 (av 8)
  og skal hun aldri dukke opp????
  Veldig frustrende.

  SvarSlett
 3. Jeg har lest nesten bare negativ omtaler av Siri Hustvedt sin nye bok. Men jeg har ikke lest den selv.

  SvarSlett
 4. For så lite penger må det være lov å handle bøker. Særlig for deg som faktisk leser dem også, ikke bare stuer dem bort. :-)

  SvarSlett
 5. Ja, det er genialt! En norsk pocket koster jo faktisk 149 kr, og det blirlitt for mye penger å kaste bort, synes jeg.

  SvarSlett

Det er veldig hyggelig hvis du legger igjen en kommentar!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...