lørdag 11. juni 2011

Planlagt sommerlektyre

Her er bøkene jeg har tenkt å kose meg med i sommer - forhåpentligvis. Vi skal jo flytte snart også...

Men "Gjenferd" av Jo Nesbø, "Monark" av C.J. Sansom, "Den farliga leken" av Mari Jungstedt, "Faithful place" av Tana French og "Hundre år" av Herbjørg Wassmo (lydbok) blir god avslapning innimellom. Må jo ha litt av det og! Det er mulig at listen utvides ved senere anledninger, forresten.

Hva har du tenkt å lese i sommer?
Published with Blogger-droid v1.7.1

10 kommentarer:

 1. I sommer har jeg ambisjoner om å lese... mest mulig! Få titler jeg må lese, jeg tar det etter hvert som de dukker opp og hva som frister.

  SvarSlett
 2. Jeg er ikke helt sikker, skal prøve å tømme bokhylla

  SvarSlett
 3. Det så ut som det ble litt blodig lesing på deg i sommer :) Selv har jeg ingen plan, har ikke så mye tid til å lese om dagen.

  SvarSlett
 4. Jeg er nok også litt som Kasopeia, noen bøker bestemmer jeg meg for på forhånd, men som regel som går det mye på humør og hva jeg føler for der og da.

  Skal legge ut et innlegg med noen bøker jeg har lyst til å lese, kjøpte bl.a. flere spennende titler på Amazon tidligere i mai :)

  SvarSlett
 5. Gleder meg til å lese om de bøkene du skal hygge deg med. Jeg er litt usikker på hva jeg skal lese. Har en del fantasy, noe engelske titler; alt fra Doris Lessing til lettere underholdning, og så har jeg liggende noen svenske titler som har ventet en stund. Mye å glede seg til.

  SvarSlett
 6. @Knirk. Kjenner du til Brandon Sanderson? En jeg kjenner snakket varmt om hans bok "The Way of Kings" forleden og mente at han var en av de største innen fantasy. Han var på Outland og signerte.

  SvarSlett
 7. @Ladybug: Ja, det blir gjerne mye krim, altså. Altfor lett å ty til...

  SvarSlett
 8. Gled deg til "Faithful Place", den ble iallefall en innertier for meg! Jeg har ingen leseplaner for sommeren, regner med jeg gjør som vanlig og leser på impuls :)

  SvarSlett
 9. Er litt usikker, holder på med Jo Nesbø og Gjenferd nå, så skal jeg også lese Orkideens Hemmelighet. Jg skal lage et innlegg når jeg får tenkt meg om.

  SvarSlett
 10. Jeg har også skrevet et innlegg om min planlagte sommerlesning: http://sa-rart.blogspot.com/2011/06/planlagt-sommerlesning.html#comments. Jeg har en haug med uleste bøker i bokhyllen og har akkurat begynt å jobbe igjen på biblioteket hvor det er enda mer å velge mellom, så håper min noe labre leselyst skal våkne til live:-)

  SvarSlett

Det er veldig hyggelig hvis du legger igjen en kommentar!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...